Consells de Bricolatge

Com triar el corró a l'hora de pintar?

Es molt important utilitzar les eines adequades en cada cas. Si pintem amb pintura plàstica i tenim de pintar parets rugoses, estucades o façanes o be hem de pintar molta superfície triarem un corro de llana o de fil llarg, aquests agafen més pintura i podem pintar més tros cada vegada. Si al contrari tenim parets interiors petites i llises o pladur agafarem un corro de fil curt o microfibra.
Si la pintura que farem servir es vinílica, setinada o el color es molt intens i utilitzem un corro de microfibra, haurem de vigilar de no estirar molt i carregar una mica més de pintura, ja que aquests corrons deixen capes molt fines i la pintura no ens taparà. 

Abans de pintar es millor humitejar una mica el corro i fer-lo girar per separar bé les fibres.
Entre capa i capa per no netejar-lo el podeu posar dins una bossa de plàstic ben apretat i si no entra el aire no s'assecarà.
Una vegada estiguem de pintar i després de netejar-ho tot ben be, ensabonem les eines per assegurar que no quedin restes de pintura i així podem utilitzar-les més d'un cop.




Corrons de microfibres                                                                                Corrons de llana o fil

trobareu un corro quasi per cada feina, només caldrà que el trieu.